ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ на МВР – СЛИВЕН информира какво се случи през почивните дни

...
07.05.2019 / 11:04

Криминалисти от полицейски участък „Надежда” са задържали 26-годишна жена с 21 дози метамфетамин. На 6 май, в 23,00 часа, при специализирана операция по осигуряване на сигурността и обществения ред в квартал „Надежда” по време на празненствата по случай Гергьовден, е извършена проверка на 26-годишната Д.Х. от град Сливен. В нея са намерени и иззети 21 пликчета, и пвц кутийка, съдържащи бяло кристалообразно вещество, което при полевия тест е реагирало на метамфетамин. Д.Х. е отведена в РУ-Сливен и задържана за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Притежание на наркотици е установено от служители на група „Охрана на обществения ред” към РУ-Сливен. В 00,05 часа днес, при проверка на улица „Шейново” в Сливен. 36-годишната В.Д. е предала доброволно плик, съдържащ марихуана. Жената е задържана за 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

 

На 3 май, в 15,55 часа на бул.”Цар Симеон”, в района на кв.”Надежда” е възникнало пътно произшествие с мотоциклет „Априля”, управляван от мъж на 32 години от Сливен. При управление с несъобразена скорост водачът причинява пътно произшествие, при което е починал на място. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Нова Загора: 31-годишен мъж е задържан в РУ-Нова Загора за хулиганство. На 6 май, около 20,30 часа, 31-годишният А.А. от село Коньово в нетрезво състояние е посетил ФСМП в Нова Загора. Отправял е обиди и закани към медицинския персонал и е счупил стъклото на входната врата.Няма пострадали. Пробата за употреба на алкохол при задържането на А.А. е показала 2.28 промила. Той е отведен в РУ-Нова Загора и задържан за 24 часа. Образувано е досъдебно производство. Уведомена е Районна прокуратура Нова Загора.

 

Водач с алкохол 1.33 промила е задържан от полицейски екип при проверка в град Нова Загора. 35-годишният С.С. ,,водач на лек автомобил „Ауди А”, е спрян на 5 май в 23,00 часа. Проверката е показала положителна проба за алкохол 1.33 промила. По случая е започнато бързо производство.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев