ОНЛАЙН КОНКУРС ЗА МЛАДИ ПРЕДПРИЕМАЧИ „ИМАМ БИЗНЕС ИДЕЯ!“

...
16.04.2019 / 09:52

Областен информационен център - Сливен обявява онлайн конкурс за най-добра бизнес идея. Участие в надпреварата могат да вземат всички ученици на възраст между 14 и 18 години, притежаващи креативно мислене и бизнес идея с потенциал за развитие.

Основната цел на инициативата е да насърчи предприемачеството сред подрастващите, а също и обмяната на опит и идеи между младежи от различни населени места и учебни заведения.

Конкурсът ще се реализира чрез социалната мрежа Facebook. За участие в надпреварата всяко лице следва да запише видео клип, в който да представи своята предприемаческа/бизнес идея и да го изпрати като съобщение до Областен информационен център - Сливен. Всички предоставени видео материали следва да бъдат с продължителност не повече от 2 минути.

Десет от участниците, събрали най-голям брой подкрепа под формата на харесвания, ще получат награда – спийкър, а авторите на двете най-добри концепции ще посетят София Тех Парк на 1 юни 2019 г. Всички награди са осигурени от Дирекция „Централното координационно звено“ към администрацията на Министерския съвет.

Крайният срок за изпращане на видео материалите е 13 май 2019 г., 10.00 часа.

Инициативата е част от кампанията на Европейската комисия „Европа в моя регион 2019“ и се реализира на територията на цялата страна чрез Мрежата от 28 информационни центъра за популяризиране на Европейските структурни и инвестиционни фондове (ЕСИФ).

Допълнителна информация относно условията за участие в конкурса може да бъде получена на място в офиса на ОИЦ - Сливен, намиращ се на адрес: бул. „Цар Освободител“ № 1 (в сградата на Община Сливен), по телефон: 044/ 611 145, e-mail: oicsliven@gmail.com или чрез Facebook: Областен информационен център Сливен.

Областен информационен център - Сливен е част от Мрежата от 28 областни информационни центъра за популяризиране на Европейските структурни и инвестиционни фондове, създадени с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Добро управление“ 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев