ОБЩИНА СЛИВЕН Е ПРЕДСТАВЕНА НА 17-АТА ТУРИСТИЧЕСКА БОРСА „ВАШАТА ВАКАНЦИЯ“ 2019 В БУРГАС

...
05.04.2019 / 09:11

В Бургас стартира 17-ата туристическа борса „Вашата ваканция“ 2019.

На откриването присъства заместник-кметът по икономическото развитие на Сливен инж. Стоян Марков.

Тази година изложението е с акцент върху вътрешния туризъм. На него Община Сливен има силно присъствие. За първи път тя се представя с нова визия на своя щанд, на който домакини са атрактивните аниматори и екскурзоводи от Антична крепост „Туида“. В него участват и представители на РИМ „Д-р Симеон Табаков“ и къщите-музеи, Художествената галерия „Сирак Скитник“, Спортно-туристически комплекс „Сините камъни“ на Карандила и други.

Посетителите на щанда могат да получат информация и визитни картички и брошури от немалък на брой обекти за нощувка и добра храна от Сливен и региона – ресторанти, хотели, винарни, механи, кафе-сладкарници.

Специализираното изложение е разположено в Изложбен център „ФЛОРА“ в Бургас и е отворено за посетители от 4 до 5 април 2019 година. Събитието беше открито от Вълчо Чолаков – Областен управител на Област Бургас.Проявата се организира по инициатива на Бургаската регионална туристическа асоциация /БРТА/ под патронажа на Министерството на туризма, Областен управител на Област Бургас и Община Бургас.

Още снимки от новината

...
...

 

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев