ПРЕЗ СЛЕДВАЩИТЕ ДВА МЕСЕЦА ЩЕ ПРЪСКАТ ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА КЪРЛЕЖИ И КОМАРИ

...
01.04.2019 / 14:30

През месеците април и май ще се извърши дезакаризация на тревните площи на ЦАО „Надежда”, ЦАО „Речица”, град Кермен, социалните и детските заведения в гр. Сливен и населените места, гробищни паркове на Сливен, стадионите в населените места. Срещу кърлежи ще се обработват още обществените градинки и паркове в населените места от общината и на територията на Сливен – градинката край паметника на Хаджи Димитър, Попската градинка, градинката пред ДТ „Стефан Киров“, градинките пред паметника „Орлето”. Ще се пръскат срещу кърлежи тревните площи и в кв. „Младост”, кв. „Ст. Заимов”, кв. „Даме Груев”, бул. „Хаджи Димитър”, бул. „Братя Миладинови”, пл. „Васил Левски”, парк „Юнак”, Археологически комплекс „Туида” и др.

До края на май ще се извърши и дезинсекция срещу комари. Ще бъдат обработени поречията на реките Асеновска, Новоселска и Дюлева, както и в селата Самуилово, Крушаре, Бозаджии, Скобелево, Ковачите и град Кермен.

Гражданите могат да подават сигнали в стая 124 на Община Сливен или на телефон 044/611124 – Дирекция „Социални дейности здравеопазване и спорт” – ст. експерт Таня Димитрова.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев