КАМЕН ЧАНЕВ И ДАНИЕЛА ДЯКОВА ЩЕ ПЕЯТ В „АИДА“ НА „ТУИДА“ В СЛИВЕН

...
26.03.2019 / 17:07

Събитието ще се състои на 14 юли от 21.00 часа на сцената на крепостта „Туида“.

Почетният гражданин на Сливен Камен Чанев ще пее Радамес. В ролята на Амнерис е Даниела Дякова, също от града под Сините камъни. Аида ще изиграе Таня Иванова, Рамфис – Ивайло Джуров, Амонасро – Кирил Манолов, Царят на Египет е Александър Марулев и други. Спектакълът ще дирижира главният диригент на Старозагорската опера Ивайло Кринчев. Режисьор е Огнян Драганов.

 

Ще бъде монтиран екран за мултимедийни ефекти и прожекции. В спектакъла на коне ще се включат и членове от Прабългарска школа за оцеляване „Бага Тур“.

 

Билетите ще бъдат пуснати в продажба следващата седмица.

 

Два дни по-късно, на 16 юли, на същата сцена ще прозвучат вечните хитове на „QUEEN” в изпълнение на Оркестъра на Старозагорската опера и рок група със солист Теодор Койчинов.

 

Концертът „Шоуто продължава“ - QUEEN Tribute ще дирижира младият диригент и пианист, виенски възпитаник Димитър Косев, който е инициатор и ръководител на проекта. Той е подбрал едни най-популярните песни на британската група, сред които: „Bohemian Rhapsody”, „The Show Must Go on”, „Who Wants to Live Forever”, „We are the Champions”, „I want to break free”, „Crazy little thing called love”, „Somebody to Love”, „We Will Rock You”, „Love of My Life” и други. Оркестрацията на песните e на Пламен Проданов, Свилен Димитров и Димитър Косев.

Още снимки от новината

...
...
...

 

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев