ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН информира какво се случи през изтеклото денонощие

26.03.2019 / 10:23

На 25 март, в 7,45 часа, е получен сигнал за настъпило пътно произшествие на път ІІІ-706, на 300 м. от село Ябланово. Лек автомобил „Нисан“, управляван от 36-годишен водач, при маневра изпреварване е ударил 77-годишен велосипедист, внезапно навлязъл в платното за изпреварване. Вследствие на удара велосипедистът е починал на място. По случая е образувано досъдебно производство. Участниците в произшествието са от село Ябланово.

 

Нова Загора: Водач, употребил наркотици, е установен от полицейски екип в град Нова Загора. На 25 март, около 12,00 часа, патрулен екип при пешеходен обход в град Нова Загора е извършил проверка на 25-годишния Н.С., водач на лек автомобил „Опел Астра“. Проверката за употреба на наркотици е показала положителна проба за метамфетамин. По случая е в РУ-Нова Загора е започнато бързо производство.

 

Сливен: Полицейски служители разследват взломна кражба от заведение в град Сливен. За времето от 04,30 до 05,30 часа на 26 март неизвестен извършител, след като е взломил входната врата, е проникнал в заведението и е извършил кражба на телевизор „Тoshiba“. Нанесените щети са в процес на изясняване. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Пожарна безопасност и защита на населението

 

На 25 март, около 15,15 часа на 257 км. от автомагистрала „Тракия“, в посока град София, е възникнал пожар в лек автомобил „Мерцедес“. Автомобилът е фирмен, управляван от жена на 41 години. Пожарът е ликвидиран в 15,22 часа от екип на РСПБЗН-Сливен. Пострадали няма. Причината за пожара е техническа неизправност в автомобила.

 

Екипи на РСПБЗН-Нова Загора и Котел са гасили два пожара, възникнали в сухи треви край селата Езеро и Жеравна. Пожарите са ликвидирани без причинени преки материални щети.

 

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев