КМЕТЪТ НА СЛИВЕН СЕ СРЕЩНА С КОМАНДИРА НА ЧЕРНОМОРСКИ ПОМОЩЕН ЕКИП ПОЛК. УЕСЛИ МЪРИ

...
13.03.2019 / 16:55

Кметът на община Сливен Стефан Радев посрещна командира на Черноморския помощен екип полк. Уесли Мъри. Тема на разговорите бяха предстоящите натовски учения на територията на България и в частност – на българо-американската база „Ново село“.

 

Очаква се през юни засилено движение на хеликоптери, както и на натовски военни. В учението ще вземат участие 11 държави, включително и България.

 

„Предстоят мащабни учения. Те изискват големи усилия и българските армия и полиция ни помагат много“, заяви полковникът. Той благодари на кмета за сътрудничеството и подкрепата на всички институции, както и за срещата в общината.

 

„Благодарим Ви за информацията. Пожелавам успех на това мащабно учение“, заяви от своя страна Стефан Радев.

 

На срещата присъстваха още областният управител на Област Сливен Чавдар Божурски, директорът на Териториална дирекция „Национална Сигурност“ Николай Чиликов, директорът на ОД МВР-Сливен ст. комисар Димитър Величков, командирът на Центъра за подготовка на специалисти–Сливен полковник Любомир Вачев, заместник-командирът на Районния помощен екип за Черно море Скот Сайтс, както и Робърт Битъл – представител на американското посолство в България.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев