КОНКУРС НА ТЕМА „ВОДАТА Е ЗА ВСИЧКИ“

...
07.03.2019 / 14:23

Конкурс за фотография, плакат или рисунка на тема „Водата е за всички“ инициира „Напоителни системи“ ЕАД.

В конкурса могат да участват деца и младежи до 19 години. Участниците ще бъдат разделени в две възрастови категории - до 11 години и от 12 до 19 години. Няма ограничения относно техниката на изработка на творбата - рисунка, графичен дизайн, снимка, графика и др. Максимален допустим размер на творбата - формат А3. Задължително изискване е творбите да са свързани с темата на конкурса. Всеки желаещ може да участва само с една творба - фотография, плакат или рисунка. Необходимо е творбите да бъдат поставени в плик с изписани на гърба на творбата имената на автора и възраст. На отделен лист, който се поставя в големия плик се вписват имена, възраст, адрес и телефон за връзка с участника. Специално сформирани комисии, на териториален принцип, ще класират трите най-добри творби във всяка от възрастовите групи. Желаещите да участват, могат да подават творбите си в „Напоителни системи” ЕАД, Клон „Средна Тунджа” – гр. Сливен.

Крайният срок за подаване на творбите е 15 март 2019 г.

Световният ден на водата - 22 март 2019 г. ще бъде отбелязан с празник.

До 20 март на сайта на „Напоителни системи” ЕАД ще бъде публикувана информация за часовете и местата, на които ще се проведе награждаването на участниците.

почетни плакети и награди, с помощта на които ще продължат да развиват своя талант в областта на изкуството. За всички участници ще има поощрителни награди. Най-добрите творби ще бъдат използвани в календара на „Напоителни системи” ЕАД за 2020 г.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев