ЕДНА ПОЗАБРАВЕНА ПРИКАЗКА, КОЯТО НИ УЧИ ДА НЕ СЕ ПРЕДАВАМЕ И ДА СЕ БОРИМ, ЩЕ НИ РАЗКАЖАТ ТАЗИ НЕДЕЛЯ АКТЬОРИ ОТ КУКЛЕНИЯ ТЕАТЪР

...
04.02.2019 / 17:59

В неделя, 10. 02, от 11. 00 часа в салона на ДКТ – Сливен, децата, техните родители, баби и дядовци могат да гледат спектакъла ГЛУПАВИЯТ ВЪЛК по Елин Пелин. Драматизацията и режисурата са на Теодора Попова-Лазарова, сценографията е на Диана Узунова – Тодорова, а музиката към спектакъла е дело на Гергана Василева. В ролите ще видите младите актьори Анна-Валерия Гостанян, Делян Кьосев и Любомир Желев.

 

Имало едно време един вълк, който бил голям и силен. Но за нещастие – в главата си нямал почти нищо. И точно заради това, доста често си лягал гладен… Една позабравена приказка, която ни учи да не се предаваме, да се борим, да използваме своите качества, за да се справим с всяка неочаквана ситуация и да продължим напред! Колкото и страшен да е противникът, не физическата сила, а нашият ум е най-силното оръжие, на което можем да разчитаме. Атрактивни герои, интригуващи ситуации и прекрасна музика, с чиято помощ ще ви представим една поучителна, но и много забавна история.

 

Спектакълът е подходящ за деца на и над 3 години

Продължителност: 40 мин

 

За резервации и билети: тел 044/ 62 35 41

 

Още снимки от новината

...
...

 

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2019 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев