ЕКИПИ НА ПОЖАРНАТА В СЛИВЕН СА ПОСЕТИЛИ 5 СИГНАЛА ЗА ПРОИЗШЕСТВИЯ НА 9 ЯНУАРИ

...
10.01.2019 / 10:49

В 10,11 часа е получен сигнал за пожар в комин на къща в местността „Андреева чешма“ край град Сливен, обитавана от 64-годишна жена . Произшествието е ликвидирано от един екип на РСПБЗН-Сливен. Няма пострадали, не са причинени преки материални щети.

В 16,28 часа е получен сигнал за възникнал пожар в апартамент в сливенския квартал „Даме Груев“. Произшествието е ликвидирано в 17,00 часа от два екипа на РСПБЗН-Сливен. Пожарът е тръгнал от кухнята на жилището. Унищожени са бяла и черна техника, мебели, дограма и 60 кв.м. опушени стени. Няма пострадали. Причината за пожара е в процес на установяване.

В 14,38 часа е получен сигнал за пожар в пластмасов контейнер за отпадъци в новозагорския квартал „Загоре“. Произшествието е ликвидирано от един екип РСПБЗН-Нова Загора. Причината е изхвърлени незагасени битови отпадъци. Пострадали няма.

В 09,04 часа е получен сигнал за пожар, възникнал в комин на къща в град Котел, собственост на 67-годишна жена. Произшествието е ликвидирано от един екип на РСПБЗН-Котел. Няма пострадали, не са причинени преки материални щети.

В 13,16 часа е получен сринал за наводнени избени части на административна сграда в град Котел. Отводняването е извършено от един екип на РСПРЗН-Котел. Няма нанесени материални щети.

През изминалото денонощие на територията на ОДМВР-Сливен няма регистрирани престъпления и тежки пътни инциденти.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев