КОЛЕДНАТА ЕЛХА В ДЪРЖАВЕН КУКЛЕН ТЕАТЪР СЛИВЕН ВЕЧЕ ПРАЗНИЧНО ГРЕЕ

...
07.12.2018 / 10:31

Тържественото запалване светлините на коледната елха в ДКТ – Сливен се състоя на 5 декември в салона на театъра. Водещата на церемонията - актрисата Никол Николова, облечена в приказен костюм, заедно с децата в залата запалиха светлините на Коледната елха. Куклите, сцената, елхата във фоайето и целият театър са облени в светлина и вече можем да посрещнем празника Рождество Христово!

Специално участие в празничната вечер имаха малките изпълнителки от клуб РИТЪМ Мария, Ива, Кристиана, Стеана, Еми и Йоана, с музикален педагог Елена Пеева. Те зарадваха публиката с коледни песни и получиха подаръци от театъра.

С представлението „Спящата красавица“ започнаха приключенията около елхата в очакване на светлия, обичан и почитан празник – Коледа. В спектакъла „Спящата красавица“ играят артистите Анна-Валерия Гостанян, Мария Джойкева, Георги Янев и Любомир Желев.

Във фоайето на театъра имаше изненади. На родителите - чаша вино, на децата - сладки лакомства, дарени от нашите спонсори сладкарница „Филас”, фирма Еко Асорти и списания, осигурени от издателство „МИРАНДА”

„Ние в кукления театър сме щастливи да видим усмивките Ви и пожелаваме да сте здрави и пълни с енергия. И нека да усетим приказната магия на Коледната нощ заобиколени от обич, веселие, близки и приятели! В Коледния афиш на Държавен куклен театър – Сливен за 2018 година са включени следните заглавия: „КОЛЕДА С ПРИЯТЕЛИ”, „КОЛЕДЕН ПОДАРЪК”, „СНЕЖЕН СЪН” И детското шоу „ДЖУДЖЕТАТА НА ДЯДО КОЛЕДА”. Каним ви да се потопите в празничната атмосфера с коледните ни спектакли. Последните дни на месеца очакваме Дядо Коледа да пристигне с големия чувал и да донесе много подаръци за вас в театъра.“

 

Повече информация за Коледните представления ще видитв тук:

 

http://puppets-sliven.eu/news/%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0%B0/

Още снимки от новината

...
...

 

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2019 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев