ОБЩИНАТА ДАРИ КОМПЮТРИ НА ПОЛИЦИЯТА, ОСИГУРЕНИ С ПАРИ ОТ РЕПУБЛИКАНСКИЯ БЮДЖЕТ

...
27.11.2018 / 19:50

Компютърна техника, включваща 14 компютъра, 2 принтера и 2 тонера получи полицията от Община Сливен, съобщиха от общинската пресслужба.

 

„Нека си пожелаем да живеем в по-спокойна и безопасна обстановка, както и по-малко инциденти, които да нарушават обществения ред“, заяви при срещата си с органите на реда кметът Стефан Радев.

 

От своя страна началникът на РУ на МВР – Сливен главен инспектор Димитър Кикьов благодари за подкрепата и съдействието и изрази задоволство от ползотворната съвместна работа с общинското ръководство. Той допълни, че компютърната техника ще допринесе за доброто обслужване на гражданите и ще улесни до голяма степен работата на инспекторите от Детска педагогическа стая и оперативните работници.

 

На срещата присъстваха заместник-кметът по финансите Румен Иванов и служители на РУ на МВР – Сливен.

 

Средствата за компютърната техника са осигурени от републиканския бюджет.

 

 

 

По време на срещата кметът Радев заяви, че се обмисля идеята за изграждане на система за видеонаблюдение, обслужвана от контролен център в Общината, както и монтиране на камери с лицево разпознаване на възлови места в града. Беше обсъдена и възможността за интегриране на системите за видеонаблюдение на всички училища в една обща.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2019 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев