ОБЩИНА СЛИВЕН ПРИЗОВАВА ГРАЖДАНИТЕ ДА СЕ ВКЛЮЧАТ В КАМПАНИЯТА „ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО“

...
11.09.2018 / 13:55

Към кампанията „Да изчистим България заедно“ ще се присъедини и общинското предприятие „Озеленяване“. Това съобщи заместник – кметът по финансите Румен Иванов. Предвижда се служителите на предприятието да почистват района около спортната зала „Васил Левски“.

За всички доброволци, които желаят да се включат, има осигурени чували. Те могат да бъдат получени до 14 септември от стая № 27 в Общината - от 10.30 до 11.30 часа и от 15 до 16 часа. За да бъде ефективна организацията по натоварване и извозване на отпадъците от почистването, е необходимо пълните чували да се оставят до най-близкия контейнер за битови отпадъци, а за мястото и района се уведомява дежурен Община Сливен на тел. 044/611 136.

Кампанията е организирана от bTV Media Group и ще стартира на 15 септември от 9 часа. За седма поредна година община Сливен ще се включи в най-мащабната доброволческа инициатива у нас, свързана с опазването на околната среда. Целите й са България да се съхрани чиста в дългосрочен план.

Община Сливен призовава всички граждани, училища и ведомства да станат доброволци и да се включат в тазгодишната кампания.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2019 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев