ПРЕМИЕРА НА „МАЛКИ ИСТОРИИ ЗА ЛЮБОВТА” НА ДЪРЖАВЕН КУКЛЕН ТЕАТЪР - СЛИВЕН

...
16.04.2018 / 06:59

Представлението е за семейна публика с деца на 5+ години. Премиерата е тази вечер от 19 часа в залата на кукления театър. Час по-рано на улицата пред сградата на театъра куклен театър „МАЛЕ-МАЛЕ” от София ще покаже представлението си „Сапунени балони”.

Концепцията и режисурата на „Малки истории за любовта” са на Петър Тодоров, художници: Енид и Стафан Бьорклунд. Музикална среда на живо: Петромил Денев. Участват артистите Цветелина Николова, Вангел Апостолов, Петромил Денев.

 

Спектакълът на ДКТ – Сливен е сътворен в сътрудничество с Център за изкуства „За Родопите” и театър „Стафан Бьорклунд”, Швеция.

Любовта е основният източник на живот. Любовта е това, което ни прави човешки същества. Какво е любовта? Трябва ли да се страхуваме от това чувство? Говорим ли и как на малките за любовта? Как те научават за нея? Защо момчето целува момичето? Как кучето ражда малки кученца?От къде идват цветята. Как се раждат бебетата?Магия ли е това?Толкова много въпроси търсят отговор в детските главички. И може би някои отговори могат да бъдат намерени чрез игра в този красив спектакъл „Малки истории за любовта”.

 

Още снимки от новината

...

 

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2019 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев