ГОЛЯМАТА НАГРАДА В КАМПАНИЯТА „БЕЗОПАСНА ЛЮБОВ“ СПЕЧЕЛИ ХУДОЖЕСТВЕНАТА ГИМНАЗИЯ

...
15.02.2017 / 13:31

Учениците от Националната художествена гимназия „Димитър Добрович“ спечелиха голямата награда в междуучилищната надрепавара „Безопасна любов“, организирана от сдружение „Жажда за живот“. „Безопасна любов“ е името на поредната антиспин кампания, която сдружението организира в Сливен.

 

Пред препълнената зала на Военния клуб екипът на Художествената гимназия представи постановка, която предизвика аплодисментите на публиката. Сюжетът постигна целта си да предизвика младежите да помислят за разумен и здравословен сексуален живот, което натежа и при избора на журито. Част от трупата влезе в залата на Военния клуб с мотор.

 

Наградата, за екипа на Художествената гимназия, е двудневен тренинг в хотелски комплекс „Дивеците“ – с. Ичера. Техни подгласници в класирането са Профилираната гимназия с преподаване на западни езици „Захарий Стоянов“ и Професионална гимназия по текстил и облекло „Добри Желязков“.

 

В Деня на влюбените – 14 февруари, ученици от 7 сливенски гимназии показаха на сцената своя прочит по темата по различен и атрактивен начин.

 

Успоредно с това близо 30 души изследваха безплатно и анонимно своя HIV-статус в мобилната лаборатория на Кожно-венерическия диспансер пред залата. Всички резултати са отрицателни.

 

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2019 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев