УЧЕНИЦИ ЩЕ ОТПРАВЯТ ПОСЛАНИЯ ЗА БЕЗОПАСНА ЛЮБОВ НА КОНЦЕРТ ТАЗИ ВЕЧЕР

...
14.02.2017 / 11:37

Десетки ученици от сливенски гимназии трескаво се подготвят за концерт-спектакъла „Безопасна любов“. В залата на Военния клуб тази вечер (14 февруари) от 18:30 часа своите послания за здравословен и разумен сексуален живот ще отправят младежи от 7 училища. Всеки екип ще се представи със своя програма, която до последния момент ще бъде изненада, дори и за организаторите от сдружение „Жажда за живот“ - Сливен.

 

„Участваме с амбицията да победим, но и да покажем как иглежда безопасната любов по възможно най-атрактивния начин“, споделиха ученици, които от рано сутринта репетират за своето участие.

 

За най-добрите в програмата компетентно жури ще раздаде и награди. А най-добрите сред добрите ще получат двудневен тренинг, осигурен от хотелски комплекс „Дивеците“ – с. Ичера.

 

Успоредно със забавлението всеки желаещ ще може да направи безплатно и анонимно тест за своя HIV-статус пред залата в мобилната лаборатория на Кожно-венерическия диспандер.

 

Доброволците по проект „Връстници обучават връстници за сексуално предавани болести“, финансиран по програма Еразъм+ Елена и Вики също са подготвили изненади за вечерта.

 

„Предвид отговорното отношение към темата и атрактивния поглед на младежите към безопасната любов, решихме да заснемем целия спектакъл. Записът ще бъде излъчен в ефира на местната телевизия Канал 6, които проявиха сериозен интерес към събитието“, заявиха организаторите от Жажда за живот - Сливен.

 

„Безопасна любов“ се реализира с подкрепата на Община Сливен и Регионално управление на образованието.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2019 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев