РЕМОНТНАТА ГРУПА КЪМ ОБЩИНА СЛИВЕН Е ОТСТРАНИЛА АВАРИИ НА ВОДОПРОВОДИ В ПЕНСИОНЕРСКИ КЛУБОВЕ

10.02.2017 / 11:01

Възникнали аварии на водопроводи в пенсионерски клубове в Сливен бяха отстранени от ремонтната група към общинска администрация, съобщиха от общинската пресслужба. За проблемите сигнализираха председателите на клубовете. Взети са своевременни мерки за отстраняване на подредите.

Ниските температури през месец януари са предизвикали проблеми във водопроводните мрежи в някои от сградите. Със затопляне на времето са се получили течове и това е наложило ремонт.

Оказаната помощ е част от всекидневната работа на ремонтната група към община Сливен.

Сред дейностите, които са извършени през 2016 година, са шпакловане, боядисване и възстановяване на ел.инсталация в сградата на детската градина в село Младово след пожар, боядисване в детската градина в град Кермен, боядисване на Общностен център в квартал "Българка", боядисване на сгради в общината. Служителите са възстановили ограда в училището в село Бяла. Ремонтирали са тротоарни настилки, поддържали са фонтани и чешмички. Извършили са аварийни ремонти и поддръжка на обекти общинска собственост, в това число в детски ясли, детски градини, общински жилища, спортни зали детска млечна кухня, защитени жилища, крепост Туида. Направили са монтаж на пейки и др.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2019 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев