ОТЛИЧИХА ПОЖАРНИКАРИ ОТ СЛИВЕН

...
03.02.2017 / 15:48

Отличиха четирима пожарникари от Сливен на церемония днес в сградата на РСПБЗН –за прояврн професионализъм. Наградите връчи старши комисар Красимир Шотаров директор на Дирекция “Оперативни дейности” към Главна дирекция “Пожарна безопасност и защита на населението” към МВР. Това съобщиха от ОД на МВР.

Младши инспектор Димитър Иванов, младши експерт Христо Дюлгеров, младши инспектор Иван Темелков и младши инспектор Никола Славов бяха отличени за принос и проявен професионализъм при спасителните дейности на 31 декември 2016 година на главен път І-6 в участъка с.Венец - Карнобат - Айтос. При условия на ниски температури, нулева видимост и скорост на вятъра от 120 км.ч четиримата служители на РСПБЗН-Сливен са спасили закъсали в бурята мъж, жена и 6-месечното им бебе и са участвали в евакуация на други хора. Оказали са съдействие за потегляне и обезопасяване на около 400 закъсали автомобила.

Пожарникарите са получили благодарствен адрес от областния управител на област Бургас Вълчо Чолаков с благодарност за смелостта и отдадеността, които са проявили при справяне с тежката кризисна ситуация, сполетяла Бургас в навечерието на новогодишните празници.

Още снимки от новината

...
...
...

 

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2019 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев