ОКРЪЖНА ПРОКУРАТУРА-СЛИВЕН ОТЧЕТЕ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ДЕЙНОСТТА СИ ЗА ИЗМИНАЛАТА 2023 ГОДИНА

...
26.03.2024 / 18:32

На годишно отчетно събрание, проведено на 21.03.2024 г. прокуратурите от Сливенския съдебен район, включващ Окръжна прокуратура-Сливен, Районна прокуратура-Сливен и териториалните отделения в гр. Нова Загора и гр. Котел отчетоха много добри резултати в работата си по основните направления от дейността на прокуратурата. Прокурор Веселин Гангалов – административен ръководител на Окръжна прокуратура-Сливен представи данните за наблюдаваните и решени преписки и досъдебни производства през 2023 г., както и за дейността на прокуратурата по надзора за законност и защита правата на гражданите.

 

За добрите резултати прокурорите от Сливенския съдебен район бяха поздравени от г-жа Елена Каракашева – заместник главен прокурор при Върховна прокуратура и от г-н Любомир Петров – административен ръководител на Апелативна прокуратура-Бургас. Гости на отчетното събрание бяха г-н Мартин Данчев – председател на Окръжен съд-Сливен, г-н Слав Бакалов – председател на Административен съд-Сливен, старши комисар Димитър Величков – директор на ОД на МВР-Сливен и началник отдел „Разследване“ при ОД на МВР-Сливен.

 

Със Заповед на и.ф. главния прокурор Борислав Сарафов, за проявен висок професионализъм и образцово изпълнение на служебните си задължения е наградена прокурор Катя Колева – административен ръководител на Районна прокуратура-Сливен, на която бяха връчени грамота и почетен плакет.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев