ЗАПОЧНА САНИРАНЕТО НА ОЩЕ ДВА ЖИЛИЩНИ БЛОКА

...
15.04.2019 / 16:23

Днес започна санирането на още два блока в Сливен, съобщиха от общинската пресслужба. Единият се намира на ул. „Драган Цанков“ 3, а вторият е блок номер 42 на ул. „Димитър Пехливанов“. Сградите ще бъдат обновени по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради.

 

По време на срещата си с живущите там кметът Стефан Радев пожела на всички много успехи, добро взаимодействие в строителния процес, и да си оказват нужната подкрепа.

 

На сградите предстои да бъде извършена топлоизолация на външните стени, хидро и топлоизолация на покрива, ламаринена обшивка и гръмоотвод, както и подмяна на вратите на входовете. Дограмата на жилищата и общите части, която не отговаря на изискванията за енергийна ефективност, също ще бъде сменена.

 

Изпълнителят на блок № 3 на ул. „Драган Цанков“ е „Рая-52“ ООД, а строителен надзор ще извършва „Новел“ ЕООД. Предвижда се той да бъде завършен в рамките на 135 календарни дни.

 

Фирмата-изпълнител на блок № 42, намиращ се на ул. „Димитър Пехливанов“ е „Алфамаркет Прим“ ЕООД. Строителният надзор е поверен на „Новел“ ЕООД. Срокът за изпълнение на строително-монтажните работи е 138 календарни дни.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев