ИНФОРМАЦИЯ ОТ ОБЛАСТНАТА ДИРЕКЦИЯ НА МВР

...
22.02.2019 / 11:06

Притежание на наркотици са установили полицейски служители при осъществяване на патрулна дейност в Сливен. На 21 февруари на улица „Чудомир Кантарджиев“ е извършена проверка на 29-годишния Ц.К. от Сливен. В него са намерени и иззети две топчета станиол, съдържащи зелена листна маса, която при полевия тест е реагирала на канабис. Ц.К. е задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Служители на участък „Петолъчка“ са задържали 37-годишен мъж за причиняване на телесна повреда на служител на ТП ДГС-Сливен при изпълнение на служебните му задължения. 31-годишният горски надзирател е извършвал проверка на каруца, натоварена с дърва за огрев, на 21 февруари в землището на село Тополчане. В хода на проверката водачът на каруцата, 37-годзишният Д.Н. от град Сливен, е причинил телесна повреда на горския служител, изразяваща се в луксация на лява раменна става. Д.Н. е задържан за 24 часа. По случая е започнато досъдбено производство.

 

Новозагорски криминалисти са разкрили кражба на пари и вещи от товарен автомобил, заявена на 15 февруари. Извършителят е задържан. На 14 февруари 27-годишният М.И. от град Нова Загора е откраднал от незаключен товарен автомобил „Фолксваген Крафтер“ мъжка чанта с лични документи, сумата от 150 евро и други вещи, собственост на 42-годишен мъж град Раковски. М.И. е криминално проявен и осъждан за кражби. Задържан е за 24 часа в РУ-Нова Загора. Работата по документиране на цялостната му престъпна дейност продължава.

 

На 21 февруари в РУ-Твърдица е получен сигнал от МБАЛ-„Д-р Иван Селимински'' –Сливен за починал 61-годишен мъж при работа с уреди под високо напрежение. Инцидентът е станал на 20 февруари около 10,10 часа в помпена станция в село Червенаково. На място е изпратен полицейски екип, който установява, че мъжът е починал при извършване на ремонтни дейности на комплектна разпределителна уредба. Назначена е съдебномедицинска експертиза. Образувано е досъдебно производство.

 

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев