МОДУЛЪТ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ НА ЗАЯВЛЕНИЯ ЗА ПРИЕМ В ДЕТСКИ ГРАДИНИ, ДЕТСКИ ЯСЛИ И ЯСЛЕНИ ГРУПИ ВЕЧЕ Е АКТИВЕН

...
05.02.2019 / 11:39

Модулът за регистрация на заявления за прием в детски градини, детски ясли и яслени групи е активен от вчера, 4 февруари. Съгласно утвърдения график системата ще е отворена до полунощ на 12 февруари, а класирането за този месец ще бъде обявено от 10 ч. на 15 февруари. От днес до 12 февруари, включително родителите могат да регистрират и редактират своите заявления. Графиците за прием за цялата 2019 год. са достъпни на специализирания сайт за прием (https://priem.sliven.bg).

След влязлата в сила актуализация на общинската наредба за прием регистрирането на заявления за участие в класиране ще се извършва за календарна година.

Важно за родителите е да знаят, че всички заявления, които са били активни към месец декември 2018 год. са вече неактивни. В случай, че родителят иска да участва в класиране през 2019 год. е необходимо да подаде наново заявление в специализирания сайт.

При възникнали въпроси или затруднения при работата с онлайн системата, родителите могат да се обръщат за съдействие към директорите на детските градини и детските ясли и определените от тях служители, както и към Ина Николова, главен експерт в Дирекция „ОКВО“ в Община Сливен, тел. 044/611 320, мобилен 0879 599 244.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев