ЗАПОЧВАТ РЕМОНТИ НА УЛИЦИ В РАЗЛИЧНИ ЧАСТИ НА ГРАДА

...
05.10.2018 / 18:09

Приключиха ремонтните дейности на улици в по-малките населени места, за които бяха отпуснати средства от държавния бюджет в размер на 1 млн. лв. Предвижда се да започнат ремонти на улици в различни части на града.Това стана ясно на брифинг на общинското ръководство на 5 октомври.

 

Дейностите ще започнат през следващата седмица и ще обхванат централната градска част, основните булеварди, по които се движи градският транспорт и кварталите. Заместник-кметът Румен Иванов поясни, че ще бъдат изградени и няколко нови вътрешно квартални улици в кв. „Даме Груев“, в кв. „Сини камъни“ и в централната част на града.

Продължават дейностите по Националната програма за енергийна ефективност. Към момента се работи по 18 жилищни блока. Строителството на последната група сгради се предвижда да стартира в началото на 2019 г., като до края на пролетта трябва да са готови всички сгради, включени в програмата, посочи кметът Радев.

По отношение на инфраструктурата се очаква да започне обновяване на автобусните спирки на градския транспорт. Работи се и по завършването на моста на Дюлева река.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2018 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев