ДЪРЖАВЕН КУКЛЕН ТЕАТЪР-СЛИВЕН С НАЙ-ДОБРИ ПОКАЗАТЕЛИ ЗА РАБОТАТА СИ ПРЕЗ 2017 ГОДИНА

...
14.05.2018 / 08:20

Комплексната оценка на Министерството на културата отрежда на театъра първото място със 132 точки при 150 максимални, съобщиха от кукления театър в Сливен.

Министерството на културата обяви резултатите за работата на държавните театри през 2017 г., според които сливенските кукленици са с най-добри показатели. Със 132 точки при 150 максимални, ДКТ-Сливен изпреварва и драматичните и куклените театри в страната. Оценката е поредното доказателство за високото ниво на работа в Сливенския куклен театър и утвърждават позицията му на водещ театрален институт, акумулиращ център за културни събития за деца и възрастни.

 

„Благодарим за признанието на нашия труд! Поздравления и огромна благодарност за целия екип на Куклен театър - Сливен! Поздравления и благодарности за всички режисьори, драматурзи, сценографи, музиканти и всички, които работят с нашия театър! Благодарим и на всички приятели, почитатели и партньори, които винаги ни подкрепят!“ сподели Ефимия Павлова, директор на ДКТ-Сливен. „Горди сме, че сме изпреварили дори театрите от големите градове като София, Пловдив, Бургас, Варна и Стара Загора. Щастливи сме, че въпреки трудните условия на нашето съвремие, успяваме да задържим и надградим нивото на нашата работа“ каза Павлова.

 

 

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2019 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев