ОФИСЪТ НА ФИРМА „ГЛОБУС - ЕС” СЕ ПРЕМЕСТИ НА ПЛ. "ХАДЖИ ДИМИТЪР"

...
13.03.2018 / 08:25

„ГЛОБУС - ЕС” уведомява своите клиенти, че офисът на фирмата се премести на пл. „Хаджи Димитър”, точно зад паметника!

Фирма „Глобус - ЕС” е основана през 1991 година. Основен предмет на дейността е автобусен транспорт в страната и чужбина. Притежава Лиценз за международен и вътрешен превоз на пътници. Фирмата има собствен автобусен парк. “Глобус ЕС” е и лицензиран туроператор и туристически агент. За успешното провеждане на всички екскурзии организирани от фирмата, групите винаги се придружават от представител на фирмата със съответната професионална подготовка.

Автобусните екскурзии се извършват с луксозни автобуси на фирмата, които осигуряват на пътниците приятно и комфортно пътуване. Основното ни мото е: „Пътувайте и опознайте Света с нас!”

СПЕЦИАЛИЗАЦИЯ НА ФИРМАТА:

Редовни автобусни линии за страната, автобуси под наем, автобусни билети за чужбина, фериботни билети, самолетни билети / чартърни полети, индивидуални почивки, организирани екскурзии и почивки, бизнес пътувания, посещения на панаири и карнавали, сватбени пътешествия, абитуриентски балове, ученически екскурзии, екзотични дестинации, круизи, хотелски резервации за целия свят

Още снимки от новината

...
...
...
...
...
...
...

 

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2018 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев