ОКРЪЖНИЯТ СЪД ЩЕ ГЛЕДА ДНЕС ДЕЛО ЗА УБИЙСТВО

...
07.03.2018 / 08:08

Окръжната прокуратура – Сливен предаде на съд Николай К. (на 36 г.). Окръжен съд – Сливен е насрочил заседанието си за днес, съобщи говорител на прокуратурата.

Николай К. е подсъдим за това, че на 10 май 2017 г. в землището на с. Скобелево, общ. Сливен, умишлено е умъртвил възрастен мъж от с. Скобелево, общ. Сливен, като убийството е извършено по особено мъчителен начин за убития – престъпление по чл. 116, ал. 1, т. 6, вр.чл. 115 от НК.

Подсъдимият работел като пастир в с. Скобелево, общ. Сливен. Пострадалият упражнявал същата професия. Двамата пасели поверените им животни на едно и също пасище.

На 10.05.2017 г., Николай К. употребил алкохол. В следствие от това подсъдимият бил видимо разгневен и се зарекъл да убие пострадалия, който се намирал на около 200 метра от него. Николай К. взел един дървен кол и се приближил до възрастния човек.

Пострадалият с нищо не предизвиквал подсъдимия, но въпреки това той го спънал на земята и започнал да му нанася множество удари с кола (по главата, лицето, врата, гърдите, корема и крайниците). Същевременно подсъдимият започнал да нанася и удари с ритници в корема и гръдния кош на поваления мъж. Упражненото насилие довело до смъртта на пострадалия.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2019 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев