Предстоящо: НАЦИОНАЛНИЯТ КОНКУРС „ЦВЕТЕН КАМЕРТОН“ ЩЕ СЕ СЪСТОИ В КРАЯ НА МАРТ

08.02.2018 / 16:48

Националният конкурс за популярна музика „Цветен камертон“ ще се състои на 31 март и 1 април 2018 г. , когато се празнуват Лазаровден и Цветница, съобщиха от община Сливен..

Първа работна среща за организацията на 15-тото издание на конкурса се състоя в кабинета на заместник-кмета Пепа Чиликова. Възрастовите групи за участниците в конкурса са 4: 5- 8, 9- 11, 12- 14 и 15- 17 години. Определени са и паричните награди за отличилите се изпълнители. 300 лева ще бъдат връчени на носителя на голямата награда. За всяка възрастова група класиралите се на първо, второ и трето място ще получат съответно по 100, 70 и 50 лева. Ще бъде връчени още и традиционната статуетка, както и награди от спонсори.

Младите изпълнители на популярна музика ще пеят в две зали - голямата на Военния клуб и в зала „Сливен“. Предстои да бъде уточнен съставът на журито.

Миналата година в конкурса се включиха 107 деца.

Организатори на конкурса са Община Сливен, Военен клуб Сливен, Център за подкрепа за личностно развитие- Детски комплекс- Сливен, школа „Ритъм“ при Военен клуб- Сливен. Националният конкурс „Цветен камертон" ще се проведе под патронажа на кмета на Община Сливен Стефан Радев.

 

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2019 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев