УДЪЛЖИХА СРОКА ЗА ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА НАГРАДАТА "ИНВЕСТИТОР НА ГОДИНАТА"

...
03.02.2018 / 14:17

Срокът за приемане на номинации за наградата „Инвеститор на 2017 година" е удължен до 10 февруари 2018 г. – съобщиха от Българската агенция за инвестиции в писмо до областния управител Чавдар Божурски.

 

Конкурсът има за цел да отличи най-значимите инвестиционни проекти, изпълнени през миналата година в България. Номинации могат да внесат общини, общински или държавни структури, граждански и професионални организации, физически и юридически лица, включително и представители на фирмата, която е номинирана. Срокът се удължава, за да има възможност да се включат всички значими проекти.

 

От Българската агенция за инвестиции напомниха, че номинациите могат да се направят на следния интернет адрес: http://investbg.government.bg/investor/

 

До момента за наградата „Инвеститор на годината" са кандидатствали 38 компании от всички сфери на икономиката, производството, информационните технологии, здравеопазването и др.

 

Наградата - статуетка на бик, се връчва на отличените инвеститори на представителна церемония в столицата. Автор на статуетката е сливенският скулптор Сейфетин Шекеров.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2019 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев