ОБЩИНА СЛИВЕН СЕ ПРИСЪЕДИНЯВА КЪМ КАМПАНИЯТА „УБИЙ СКОРОСТТА, СПАСИ ДЕТЕ“

...
13.09.2017 / 13:08

Община Сливен се присъединява за втора поредна година към кампанията „Убий скоростта, спаси дете!“, която започна в края на лятото по инициатива на Радио FM+.

70 сигнални стикери с надписа на кампанията ще заменят миналогодишните, които бяха залепени на задните стъкла на превозните средства от градския транспорт в Сливен. Инициативата, която стартира през 2004 година със съдействието на Столична община, насочва вниманието на шофьорите и обществото към застрашителния брой пътни произшествия, чиито жертви са деца.

 

„След два дни е първия учебен ден и бдителността ни трябва да е изострена, като това е валидно не само за 15 септември. Използваме датата, за да припомним, че няма по-важно от сигурността на децата не само на пътя, а и в училище и градската среда. Всички усилия в тази посока имат смисъл и са оправдани“, каза кметът Стефан Радев.

 

През 2016 инициативата да излезе извън столицата и към нея се присъединиха общините Сливен и Благоевград. Тази година отличителният знак на кампанията ще поставят и във Варна, Бургас, Русе и Стара Загора.

 

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2018 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев