НАД 50 СИГНАЛА ЗА СИЛНА МУЗИКА СА ПОСЕТЕНИ ОТ СЛУЖИТЕЛИ НА РУ-СЛИВЕН ЗА ЕДНА СЕДМИЦА

01.08.2017 / 12:05

Съставени са 10 акта и 23 протокола за предупреждение

 

През изминалата седмица служители на РУ-Сливен за посетили 54 сигнала за нарушаване на тишина, като 24 от тях са в квартал „Надежда”, съобщи говорител на ОДМВР. Служители от участъка в квартала са съставили 6 акта по Наредба за обществения ред на територията на община Сливен и 8 протокола за предупреждение по Закона за МВР. 30 сигнала са посетени в останалите жилищни райони на град Сливен, предимно в квартал „Комлука”. Служители на група „Охрана на обществения ред” към РУ-Сливен са съставили 15 протокола за предупреждение по ЗМВР и 4 акта.

 

РУ-Сливен контролира използването на пиротехническите изделия. Всички фирми и граждани, които използват пиротехнически изделия от категория 2 и 3, определени в ЗОБВВПИ, за тържества, уведомяват началника на РУ-Сливен, като се задължават да ги използват съгласно реда, определен в ЗОБВВПИ и НОбС. Препоръчителният час е до 22,30 часа.

 

Служителите на РУ-Сливен използват всички законови сили и средства, както и наличния ресурс, за да се осигури спокойствието на гражданите и спазването на Наредба за обществения ред на територията на община Сливен.

 

 

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2018 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев