КОЛЕДЕН БАЛ „РАЗЛИЧНИ, НО ЗАЕДНО” ЩЕ СЕ СЪСТОИ НА 22 ДЕКЕМВРИ

14.12.2015 / 14:57

Коледен бал, под наслов „Различни, но заедно”, съпътстван от благотворителна изложба-базар, организира община Сливен на 22 декември от 14 часа в ресторант „Прего”. Проявата се провежда под патронажа на кмета на Сливен Стефан Радев.

 

Празникът, в който се очаква да участват близо 150 деца и младежи в неравностойно положение и техни придружители, се организира със съдействието на Младежкия дом и Инициативен комитет, съставен от фондациите „Добротолюбие” и „Регионален център за икономическо развитие”, Обществен дарителски фонд, сдружение „Св. Георги победоносец”, Обществен съвет за подкрепа на донорството, фондация „Инициатива съпричастност”, Сдружение „Блян за романтика, цветя и космос”, “Фондация за развитие на регион Сливен”.

 

Организаторите предвиждат забавления и дисководещ, както и специална новогодишна програма. В концертната програма ще участват Детски фолклорен ансамбъл „Българче”, Клуб по спортни танци „Сливен”, Клуб за млади поп и рок изпълнители „Ритъм”, Детска вокална група при Основно училище „Братя Миладинови”. Дядо Коледа също е поканен на тържеството.

 

По време на бала, във фоайето на ресторанта ще бъде експонирана благотворителна изложба-базар с произведения на децата и младежите. Средствата от закупените творби ще бъдат пропорционално разпределени между участниците в базара.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2018 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев