Фотоизложба на успешни проекти в област Сливен на площада пред кметството

...
26.11.2014 / 11:28

Под мотото „Стъпки по пътя към програмен период 2014-2020 г.“ Областният информационен център в Сливен организира фотоизложба, представяща реализирани европейски проекти в региона.

 

Пред сградата на общината се изложени двайсетина табла, които представят резултатите от изпълнението на дванадесет успешни проекта на общините Сливен,Нова Загора и Котел, на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“, Дирекция Природен парк „Сините камъни“, Професионалната гимназия по електроника и електротехника „М. С. Кюри“.

 

От 24 до 28 ноември жителите на Котел, Нова Загора и Твърдица също ще могат да разгледат представените фотоси. През тези дни представители на Областния информационен център ще посетят тези градове и на място ще раздадат рекламни и информационни материали и ще разясняват въпроси, свързани с предстоящите възможности за финансиране на проекти с европейски средства.

 

Инициативата „Стъпки по пътя към програмен период 2014-2020 г.“ е четвъртата по ред за тази година национална кампания, която се реализира от мрежата от 28 информационни центъра за популяризиране на Кохезионната политика на ЕС.

Целта на поредицата от изложби, които се организират едновременно в цялата страна, е да се покажат добрите примери, ккато основа в бъдещата работа по новите оперативни програми във времето до 2020 година.

 

В средата на 2015 г. е планирана нова мащабна кампания, която ще бъде насочена изцяло към оперативните програми за периода 2014 -2020 година.

 

В Областния информационен център, който се помещава в сградата на община Сливен, всички заинтересовани граждани могат да получат актуална информация и материали за процеса на програмиране и подготовка на оперативните програми 2014-2020 година.

 

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2018 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев